Rimpel- en Litteken Reductie Therapie

Deze intensieve therapie is gebaseerd op het terugbrengen van het volume naar de oorspronkelijke plaats door middel van krachtige massages diep in het onderliggende huidweefsel. Wanneer we ouder worden, of wanneer we door bijvoorbeeld acne littekenvorming hebben verkregen, kan de zwaartekracht teveel van onze huid vergen. Hierdoor zakt het natuurlijke volume van de huid uit. Bij rimpels en littekens verkleven onderliggende huidlagen.
Door het bindweefsel intensief los te maken en te traumatiseren wordt er gezorgd dat de huid beter instaat is zichzelf te genezen wat resulteert in het verfijnen van de rimpels en de littekens.
Door de Rimpel Reductie Therapie toe te passen, verplaatsen we het volume naar daar waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Hierdoor wordt o.a. extra volume gecreëerd, de huid op een natuurlijke manier ‘gelift’ en de structuur van de huid verbeterd. Doordat er diep in de huid gewerkt wordt zal er een verbeterde doorbloeding zijn, meer herstel en een nog betere opname van voedingsstoffen.